Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

26 iunie 2016

recurgitare valva mitrala


buna ziua, va scriu inlegatura cu fetita mea care a descoperit-o acum la un control de rutina cu recurgitare de valva mitrala,are 16 ani,medicul cardiolog mi-a spus ca nu e nimic grav dar totusi eu sunt foarte ingrijorata,spuneti-mi dc e ceva grav si trebuie sa intervin acum din timp,va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este important gradul regurgitarii mitrale. Daca este o forma usoara, trebuie sa stiti ca acest lucru nu este deloc o raritate, si ca singura atitudine corecta este evaluarea periodica ecocardiografica la medicul cardiolog. Puteti stabili o programare si la noi in centru pentru o a doua opinie. Numarul de telefon pentru programari este 031 9300.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor