Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

27 iunie 2016

PDA


Bună seara, Am o fetita de 12 ani care a fost diagnosticata în Azerbaidjan cu PDA de 1,9mm. Întrebarea mea este dacă pentru aceast PDA este nevoie de intervenție si pretul acestei intervenții. Copilul pana la vârsta asta nu a avut nici un simptom și nici nu manifesta vreun simtom. Ni s a spus ca inima este ok iar Ekg ul a ieșit bine ca nu se vad modificări. Mulțumesc anticipat.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, canalul arterial permeabil trebuie evaluat ecografic in centrul nostru pentru a preciza cand este momentul operator optim. In general, este o afectiune care nu asociaza simptome, dar care odata prezenta trebuie urmarita, iar in cazul in care inima sufera modificari, se ia in considerare interventia - care poate fi chirurgicala clasica sau minim-invaziva.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor