Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


tahicardie

Buna ziua!!! As vrea sa va spun cat mai pe scurt ce mi se intampla.....Totul a inceput acum vreo 10 ani dupa un abuz de cafea facut la o petrecere...a doua zi palpitatii, lipsa de aer, tahicardie, stare intensa de panica...am chemat-o pe o doctorita vecina din bloc care e cardioloaga, dar dupa ce i-am spus ce am facut a zis ca nu are ce sa imi faca, si sa astept sa imi treaca...toate bune si frumoase dar dupa vreo 3 saptamani am ajuns la urgente din nou cu puls foarte mare, ameteli, palpitatii, usoara lipsa de aer.....mi s-a spus ca as fi avut o tahicardie paroxistica supraventriculara!! In perioada aceea am facut nenumarate controale(analiza de sange, control cardio, andocrinologie). La controlul cardio, am facut ekg si ecocord si initial mi s-a zis ca am o insuficienta aortica minima care dupa ani si ani a fost infirmata la doua controale consecutive in Cluj Napoca la doi doctori diferiti....la aambele controale a reiesit faptul ca inima este dpdv organic perfect sanatoasa!! Am facut si test de efort. care a iesit foarte bine!!! Avand in vedere ca am cam studiat problema tpsv-urilor si mecanismele lui si fiindu-mi teama de o eventuala criza, as putea sa iau legatura cu un doctor specializat in aritmie care sa imi faca studiu electrofiziologic?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, da. Vreunul dintre aceste episoade a fost suprins pe ECG? Aveti nevoie intai de o consultatie in acest sens, pentru a stabili daca intr-adevar este vorba despre TPSV astfel incat electrofiziologul sa stie ce plan terapeutic sa abordeze. Centrul colaboreaza cu Prof. Dimitrios Lysitsas, unul dintre cei mai experimentati electrofiziologi europeni. Puteti trimite documentatia medicala pe adresa de email iulia@drnechifor.ro spre analiza prealabila. Multa sanatate!