Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Durere de spate

Buna ziua. Va adresez urmatoarea intrebare pt a inlatura toate suspiciunile acumulate. Acum 3 zile am fost la strand cu prietenii unde am facut o saritura in cap in apa iar picioarele mele danduse mai mult spre cap decat era necesar . Ulterior am simtit o durere jenanta deasupra fundului. Durerea nu persista spre alte locuri decat in zona unui inel ... pe inel cat si pe muschii alaturati. Dimineata trezinduma fara nici o durere iar in timpul zilei de la mersul cu masina si statul la birou reapare ca o durere foarte suportabila ba ca in anumite pozitii nici nu o simt . Sa fie hernie de disc ? Ce ma sfatuiti sa fac ? Multumesc anticipat


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in primul rand, trebuie sa va programati pentru un RMN de coloana lombara, sa vedeti exact despre ce este vorba. Dupa ce ati facut RMN, ni-l puteti transmite pe e-mail sa vizualizam imaginile si sa ne putem da seama daca intr-adevar este vorba despre o hernie de disc. Folosind transferul de date online, puteti trimite RMN-ul la adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro. Veti primi un e-mail pe adresa dumneavoastra cu instructiunile de trimitere imagini RMN. Multa sanatate!