Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

8 iulie 2016

Durere de spate


Buna ziua. Va adresez urmatoarea intrebare pt a inlatura toate suspiciunile acumulate. Acum 3 zile am fost la strand cu prietenii unde am facut o saritura in cap in apa iar picioarele mele danduse mai mult spre cap decat era necesar . Ulterior am simtit o durere jenanta deasupra fundului. Durerea nu persista spre alte locuri decat in zona unui inel ... pe inel cat si pe muschii alaturati. Dimineata trezinduma fara nici o durere iar in timpul zilei de la mersul cu masina si statul la birou reapare ca o durere foarte suportabila ba ca in anumite pozitii nici nu o simt . Sa fie hernie de disc ? Ce ma sfatuiti sa fac ? Multumesc anticipat


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in primul rand, trebuie sa va programati pentru un RMN de coloana lombara, sa vedeti exact despre ce este vorba. Dupa ce ati facut RMN, ni-l puteti transmite pe e-mail sa vizualizam imaginile si sa ne putem da seama daca intr-adevar este vorba despre o hernie de disc. Folosind transferul de date online, puteti trimite RMN-ul la adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro. Veti primi un e-mail pe adresa dumneavoastra cu instructiunile de trimitere imagini RMN. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor