Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Interventie PDA

Buna ziua, As dori sa stiu care sunt implicatiile, riscurile si pretul pentru o interventie minim-invaziva (prin aplicarea acelei umbrelute) pentru o fetita in varsta de 5 luni, daca se confirma ecografic faptul ca are canalul arterial persistent cu o deschidere de peste 7mm. Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, o astfel de discutie este ampla si din pacate nu poate fi purtata intr-un asemenea cadru. Cea mai potrivita este o vizita la cabinet, in cadrul careia sa se analizeze situatia medicala a fetitei cu atentie, sa se efectueze ecocardiografie de cord pentru confirmarea / infirmarea diagnosticului si alegerea metodei adecvate de terapie - daca va fi cazul. Daca totusi alegeti sa efectuati ecografia de cord intr-un alt centru, ne-o puteti trimite spre opinie la adresa de e-mail iulia@centrele-ares.ro. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.