Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Insuficienta mitrala

Buna ziua Sunt din Brasov am 48 de ani si am urmatoarea problema: In anul 2011 am fost diagnosticat cu insuficienta mitrala grad 1 spre 2. In 2015 am facut ecocardio la alt medic si mi-a gasit aceeasi situatie. De ceva timp am observat ca obosesc mai repede. Am facut ieri 13.07.2016 o ecocardio si mi-a depistat insuficienta mitrala de grad 3. Cateodata obosesc repede alteori mai greu. Eu practic schi-ul iarna si ciclism vara, ca amator. Inainte puteam sa urc pe bicicleta din Brasov in Poiana Brasov. Acum am reusit sa fac doar o treime din drum, deoarece simteam un "ghem" in stomac si respiram greu. Va rog dati-mi un sfat ce sa fac? Cu stima,


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va sfatuim sa veniti in centrul nostru pentru o ecografie de cord transtoracica, ecografie de cord transesofagiana, si eventual, coronarografie - angiografie coronariana. Insuficienta mitrala, daca intr-adevar este de gradul III, ar putea explica oboseala, dar in acelasi timp, am putea avea de-a face si cu o ischemie coronariana ce necesita investigare urgenta. Pentru programare / informatii, puteti apela 031 9300. Multa sanatate!