Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Extrasistole ventriculare

Buna ziua. De ceva timp am simptome ca senzatie presiune piept si simt ca nu pot respira adanc,palpitatii,lipsa poftei de mancare plus extrasistole ventriculare care au iesit in urma holterului ekg. La ecografie a iesit cord hiperkinetic ,sept miscare sacadata, puls marit. In rest toate analizele la sange au ieșit bune mai putin ig e care e putin crescut. Medicul mi-a prescris betalok 50 mg si panangin. Eu avand tensiunea 10 cu 6 de obicei mică este recomandat sa iau betalok? Nu o sa imi scada prea mult tensiunea? Mulțumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, aveti nevoie de un consult de aritmologie pentru a verifica necesitatea modificarii schemei de tratament si/ sau aplicarii vreunei investigatii / proceduri specifice. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.