Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


19 iulie 2016

Extrasistole ventriculare


Buna ziua. De ceva timp am simptome ca senzatie presiune piept si simt ca nu pot respira adanc,palpitatii,lipsa poftei de mancare plus extrasistole ventriculare care au iesit in urma holterului ekg. La ecografie a iesit cord hiperkinetic ,sept miscare sacadata, puls marit. In rest toate analizele la sange au ieșit bune mai putin ig e care e putin crescut. Medicul mi-a prescris betalok 50 mg si panangin. Eu avand tensiunea 10 cu 6 de obicei mică este recomandat sa iau betalok? Nu o sa imi scada prea mult tensiunea? Mulțumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, aveti nevoie de un consult de aritmologie pentru a verifica necesitatea modificarii schemei de tratament si/ sau aplicarii vreunei investigatii / proceduri specifice. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.