Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


22 iulie 2016

Interventiile de inchidere percutana pentru malformatiile congenitale cardiace sunt efectuate prin amplasare de dispozitiv tip umbreluta,


Buna ziua. Doresc sa aflu care este pretul unei Interventii de inchidere percutana pentru malformatiile congenitale cardiace cu amplasare de dispozitiv tip umbreluta, Interventia este pentru baietelul meu in varsta d aproape 9 ani care a fost diagnosticat cu FOP cu sunt stg-dr. Multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in prima faza este necesar sa il aduceti pe cel mic la o ecografie de cord, in urma careia sa se poata determina daca este vorba de un FOP sau DSA, si daca se impune sau nu corectia lui, si in ce maniera este mai indicat sa se intervina. In cazul necesitatii unei interventii, vi se vor transmite costurile exacte implicate de acest demers. Pentru programare, puteti apela 031.9300. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.