Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

22 iulie 2016

Interventiile de inchidere percutana pentru malformatiile congenitale cardiace sunt efectuate prin amplasare de dispozitiv tip umbreluta,


Buna ziua. Doresc sa aflu care este pretul unei Interventii de inchidere percutana pentru malformatiile congenitale cardiace cu amplasare de dispozitiv tip umbreluta, Interventia este pentru baietelul meu in varsta d aproape 9 ani care a fost diagnosticat cu FOP cu sunt stg-dr. Multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in prima faza este necesar sa il aduceti pe cel mic la o ecografie de cord, in urma careia sa se poata determina daca este vorba de un FOP sau DSA, si daca se impune sau nu corectia lui, si in ce maniera este mai indicat sa se intervina. In cazul necesitatii unei interventii, vi se vor transmite costurile exacte implicate de acest demers. Pentru programare, puteti apela 031.9300. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor