Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

22 iulie 2016

As avea nevoie se o incormatie cat se poate de repede va rog


Buna ziua ma numesc otto si am 22 ani am cost la un control la medic cardiolog de 2 luni de zile si mi-a zis ca totulbestevin regula cu inima saptamana trecuta am mai facut un ecagheu si tot asa mi sa zia dar pe mine ma doare burta coarte tare si cateodata am stari de ameteala si dureri in partea stanga la coaste si cateodata seara se mai intampla sa imi creasca pulsu sau mi se pare as vrea sa stiu daca poate fii vreo problema cardiaca si ce ar trebui sa fac multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, ne este imposibil sa va transmitem ca sunteti perfect sanatos, cat timp nu v-am examinat noi si nici nu am vazut documentele medicale. Asadar, aveti nevoie de un consult, de EKG si ecografie de cord, dupa care vom stabili daca este cazul sa va faceti griji sau nu, sau daca aveti nevoie de tratament. Pentru programare, puteti apela telefon 0319300.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor