Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


As avea nevoie se o incormatie cat se poate de repede va rog

Buna ziua ma numesc otto si am 22 ani am cost la un control la medic cardiolog de 2 luni de zile si mi-a zis ca totulbestevin regula cu inima saptamana trecuta am mai facut un ecagheu si tot asa mi sa zia dar pe mine ma doare burta coarte tare si cateodata am stari de ameteala si dureri in partea stanga la coaste si cateodata seara se mai intampla sa imi creasca pulsu sau mi se pare as vrea sa stiu daca poate fii vreo problema cardiaca si ce ar trebui sa fac multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, ne este imposibil sa va transmitem ca sunteti perfect sanatos, cat timp nu v-am examinat noi si nici nu am vazut documentele medicale. Asadar, aveti nevoie de un consult, de EKG si ecografie de cord, dupa care vom stabili daca este cazul sa va faceti griji sau nu, sau daca aveti nevoie de tratament. Pentru programare, puteti apela telefon 0319300.