Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Adenom incipient de prostata

Am 60 de ani si la o ecografie mi s-a depistat un adenom incipient de prostata. As dori sa aflu de la ce dimensiune a adenomului este indicata embolizarea ,fiindca am facut si un control urologic unde s-a recomandat momentan:"nu necesita tratament specific.Cu stima.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, exista posibilitatea de a ne trimite investigatiile efectuate pentru a fi studiate de catre domnul doctor Rares Nechifor. Ne puteti trimite documentele medicale la adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. Rugamintea este sa treceti numele dvs. si numarul de telefon pentru a va putea contacta! Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.