Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

28 iulie 2016

Adenom incipient de prostata


Am 60 de ani si la o ecografie mi s-a depistat un adenom incipient de prostata. As dori sa aflu de la ce dimensiune a adenomului este indicata embolizarea ,fiindca am facut si un control urologic unde s-a recomandat momentan:"nu necesita tratament specific.Cu stima.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, exista posibilitatea de a ne trimite investigatiile efectuate pentru a fi studiate de catre domnul doctor Rares Nechifor. Ne puteti trimite documentele medicale la adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. Rugamintea este sa treceti numele dvs. si numarul de telefon pentru a va putea contacta! Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor