Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 august 2016

Vertebroplastie


Buna ziua,as vrea sa-l intreb pe d-l doctor Rares Nechifor,in ce masura poate avea succes vertebroplastia(eventual si cit de repede ar trebui efectuata) la un pacient in virsta de 84 de ani.In urma unui traumatism petrecut acum 2 saptamini i s-a depistat prin radiografie tasarea (fractura) unei vertebre si i s-a recomandat repaos la pat timp de o luna si medicatie pentru dureri si pentru tratarea osteoporozei.Multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, conform descrierii dvs., vertebroplastia ar putea fi aplicata cu succes. Este nevoie, insa, de examinarea documentelor medicale - in special a celor imagistice, pentru a pronunta un diagnostic si un plan terapeutic clare. Adresa de e-mail pe care puteti inainta documentele este: nicoleta@drnechifor.ro. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor