Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 august 2016

Vertebroplastie


Buna ziua,as vrea sa-l intreb pe d-l doctor Rares Nechifor,in ce masura poate avea succes vertebroplastia(eventual si cit de repede ar trebui efectuata) la un pacient in virsta de 84 de ani.In urma unui traumatism petrecut acum 2 saptamini i s-a depistat prin radiografie tasarea (fractura) unei vertebre si i s-a recomandat repaos la pat timp de o luna si medicatie pentru dureri si pentru tratarea osteoporozei.Multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, conform descrierii dvs., vertebroplastia ar putea fi aplicata cu succes. Este nevoie, insa, de examinarea documentelor medicale - in special a celor imagistice, pentru a pronunta un diagnostic si un plan terapeutic clare. Adresa de e-mail pe care puteti inainta documentele este: nicoleta@drnechifor.ro. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.