Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

18 august 2016

Sarcina


Buna seara! As dori sa va pun o o întrebare si sa m-a lămuriri dacă se poate ! Ultima data mi-a venit ciclul pe 16Iunie ‘! Menționez ca am ciclul neregulat ! Luna trecută ,, mi-a întârziat 2 zile … In mod normal numi întârzie niciodată ! Am făcut un test de sarcina, doar ca linia de test a ieșit mai Stearsa .. In ziua am mai luat un test de sarcina , unul digital clearblue si a ieșit ca sunt însărcinată in1-2 saptamâni , asta fiind pe 19 Iulie !In aceiași zi au început niste scurgeri maroni spre roz si au durat in jur de doua zile! A treia zi dimineața MAm trezit cu dureri ca la menstruație , si sângerări mai abundente asemănătoare ca cele menstruale si mici cheaguri ! Eu știind ca sunt însărcinată , MAm dus la spital si Menționez ca sunt in strainatate , in Anglia , acestiA au calculat ca as fi însărcinată in 5 saptamâni , doar ca durerile si sângerările nu ar fi normale ! Mi-au luat analize la sange, urina ,, care după spusele lor au ieșit negativ! Mi-au făcut si o ecografie la care nu sa văzut nimic! După care m-au dus la un obstetrician , la care acesta m-a curat si a zis ca am cheaguri de sange mari si asta cauzează durerea si ca nu sunt însărcinată ! Întrebarea era de ce 2 teste diferite au ieșit pozitiv ? Ei presupuneau ca ar fi fost posibil sa fi pierdut sarcina ! Si au mai zis ca am o infecție , mi-au dat ceva pastile pt aceea infecție si asta a fost tot ! Am trecut peste , doar ca spre mirarea mea , ciclul imi întârzie si luna aceasta, contacte sexuale am avut protejate de atunci, si in seara aceasta au început din nou scurgeri rozali fără dureri de burta, doar sâni umflați, oboseala! Mie nu mi sa întâmplat niciodată sa am scurgeri înainte de perioada menstruala ! Sau sa imi întârzie ! Nu știu ce se întâmpla cu mine , sunt însărcinată si e posibil ca luna trecută să-mi fi venit menstruația peste sarcina? Aștept un răspuns sincer din partea Dvs ,. Va mulțumeSc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa va adresati unui medic ginecolog-obstetrician pentru a efecua un consult ginecologic complet si pentru a va lamuri in privinta acestor sangerari pe care le aveti. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor