Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

19 august 2016

PROCEDURA MITRACLIP


Mama mea in varsta de 72 de ani cu boala veche coronariana...la ultima internare in Iasi la Spitalul Parhon (IULIE 2016) diagnosticata cu 1.INSUFICIENTA CARDIACA CRONICA CLASA NYHA IV. 2.CARDIOMIOPATIE DILATATIVA (ARTERE CORONARE NORMALE ANGIOGRAFIC). 3.INSUFICIENTA MITRALA SEVERA. 4.BLOC DE RAM STG. 5.HIPERTENSIUNE PULMONARA MODERATA. 6.BOALA RENALA CRONICA STADIUL 3. 7.HIPERLIPOPROTEINEMIE. 8.MENINGIOM FRONTAL DREPT OPERAT(2010) Am scris toate diagnosticele in speranta ca ma ma puteti lamuri daca exista sanse sa apelam la aceasta procedura "MITRACLIP" , ce riscuri sunt si care sunt costurile??? Mentionez ca primeste tratament cu:plavix, sortis,furosemid tb. , spironolactona, digoxin, cu regim hiposodat si efort fizic limitat, este intr o stare echilibrata. Va multumesc!!!!!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este necesar sa vizualizam investigatiile pe care mama dumneavoastra le-a efectuat. Va rugam sa ne trimiteti documentele medicale la adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro. Dacă i s-a efectuat o coronarografie - angiografie coronariană, vă rugăm să ne trimiteți imaginile video. Medicii nostri vor studia investigatiile si va vom putea oferi un raspuns medical pertinent. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor