Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

1 septembrie 2016

parere


Ce parere aveti de urmatorul tratament?Mi sa spus ca am o rana pe col ,mi sa recomandat klion d 100,macmiror complex,doxicilina,metronidazol arena,fara a mi se face nici o analiza sau vreo recoltare de secretie.Mentionez ca am 46de ani am 3 copiinascuti normal,si 6 chiuretaje,am avut probleme de hipertiroidie,acum dupa un ecograf,mi sa spus ca glanda este in parametri normali,totusi am o retinere la inceperea tratamentului,am48 de kg si tratamentul mi se pare cam tare nu stiu daca il voi suporta,Va rog sa-mi spuneti parerea d.voastra.Va multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este important sa aveti incredere in medicul dvs. curant. Daca dupa consultatia si tratamentul acestuia simtiti nevoia unei a doua opinii, corect este sa va programati la un alt medic ginecolog care sa va consulte si sa efectueze colposcopie, examen de secretie vaginala, secretie din colul uterin, test Papanicolau.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor