Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


parere

Ce parere aveti de urmatorul tratament?Mi sa spus ca am o rana pe col ,mi sa recomandat klion d 100,macmiror complex,doxicilina,metronidazol arena,fara a mi se face nici o analiza sau vreo recoltare de secretie.Mentionez ca am 46de ani am 3 copiinascuti normal,si 6 chiuretaje,am avut probleme de hipertiroidie,acum dupa un ecograf,mi sa spus ca glanda este in parametri normali,totusi am o retinere la inceperea tratamentului,am48 de kg si tratamentul mi se pare cam tare nu stiu daca il voi suporta,Va rog sa-mi spuneti parerea d.voastra.Va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este important sa aveti incredere in medicul dvs. curant. Daca dupa consultatia si tratamentul acestuia simtiti nevoia unei a doua opinii, corect este sa va programati la un alt medic ginecolog care sa va consulte si sa efectueze colposcopie, examen de secretie vaginala, secretie din colul uterin, test Papanicolau.