Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


1 septembrie 2016

parere

Ce parere aveti de urmatorul tratament?Mi sa spus ca am o rana pe col ,mi sa recomandat klion d 100,macmiror complex,doxicilina,metronidazol arena,fara a mi se face nici o analiza sau vreo recoltare de secretie.Mentionez ca am 46de ani am 3 copiinascuti normal,si 6 chiuretaje,am avut probleme de hipertiroidie,acum dupa un ecograf,mi sa spus ca glanda este in parametri normali,totusi am o retinere la inceperea tratamentului,am48 de kg si tratamentul mi se pare cam tare nu stiu daca il voi suporta,Va rog sa-mi spuneti parerea d.voastra.Va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este important sa aveti incredere in medicul dvs. curant. Daca dupa consultatia si tratamentul acestuia simtiti nevoia unei a doua opinii, corect este sa va programati la un alt medic ginecolog care sa va consulte si sa efectueze colposcopie, examen de secretie vaginala, secretie din colul uterin, test Papanicolau.Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.