Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

2 septembrie 2016

Tahicardie


Buna ziua, Am si eu nevoie de un sfat sau o indrumare. Acum doua saptamani, m-am simtit un pic ametita, obosita si cu usoare dureri de cap. Mi-am luat tensiunea si pulsul - tensiune 10 cu 7 iar pulsul 136. La doua zile m-am prezentat la dr de familie si mi-a dat sa fac analize la tiroida si ca sa imi mai scada pulsul CONCOR 2.5 de 2 ori pe zi. Pentru mine nu a fost bun, deoarece au aparut reactiile adverse (oboseala pronuntata, ameteala). Intre timp au iesit analizele pentru tiroida care sunt ok, m-am prezentat si la un medic endocrinolog care mi-a dat sa urmez 2 luni tratament cu calciu si magneziu. Nefiind multumita ca pentru scaderea pulsului nu am primit nimic am mers si la cardiologie. Am facut EKG care a iesit ok, cu exceptia faptului ca pulsul era 93 (pastilute nu mai luasem de 2 zile). Mi s-a recomandat sa fac si ecografie la inima care si aceea a iesit ok. acum sunt programata si pentru montarea unui Holter. crede-ti ca mai pot face si alte investigatii la dvs pentru a trata pulsul crescut si a aflat cauza? Va multumesc si astept raspunsul dvs


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, monitorizarea Holter ECG ar trebui sa ne furnizeze informatii utile. In afara de aceasta investigatie urmata de consult la un medic cardiolg aritmolog, nu sunt prea multe de facut in cazul acesta, in care situatia nu pare deloc grava. Asteptam vesti despre monitorizarea holter. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor