Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

9 septembrie 2016

vena carotida inchisa complet - ocluzie


buna ziua. Tatal meu a suferit un AVC ischemic in luna mai 2016 in urma caruia i-a ramas afectat centrul vorbirii, daca ma exprim corect, iar la o ecografie doopller ni s-a spus de catre medicul neurolog ca vena carotida dreapta este infundata total si nu mai poate fi operata. As avea rugamintea sa imi raspundeti daca tatal meu mai poate fi operat pentru desfundarea venei carotide. Este diabetic si hipertensiv are 63 de ani. Va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti investigatiile pe care tatal dumneavoastra le-a efectuat. Unul dintre medicii nostri specialisti va studia documentele medicale si va vom putea da un raspuns medical corect. Ne puteti trimite documentele la urmatoarea adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor