Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 octombrie 2016

prostata


Buna seara,as dori si eu sa mi spuneti mi si mie ca un unchi a facut o analiza de prostata si sa mi cititi analiza,el are virsta de 76ani,,raport free psa 0,13ng\ml......raport freepsa\psa>27%-hiperplazie beninga de prostata(specificate90%)si alta analiza. Psa ser chemiluminescenta directa 0.34ng\ml .....raport free psa/psa/


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa scanati raportul medical si sa il trimiteti la urmatoarea adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro. Indata ce domnul doctor ne va raspunde, vom reveni telefonic cu informatia solicitata. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor