Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

7 octombrie 2016

cardiopatie ischemica cronica nedureroasa


Buna ziua, am fost diagnosticata cu cardiopatie ischemica cronica nedureroasa in urma unui EGK, se pot face si alte investigatii pt. rezultate concrete, care? Este grava, am primit reteta cu ;conor2.5, quarelin, arlevert- nu am inceput tratamentul. Daca puteti sa-mi oferiti mai multe detalii, ce se poate manaca, se poate face sport, se poate vindeca? Va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va recomandam se efectuati un consult cardiologic complet ce implica anamneza, electrocardiograma si ecografie cardiaca. In urma acestui consult, medicul cardiolog va recomanda pacientului ce plan terapeutic sa urmeze, eventual ce investigatii suplimentare trebuie sa efectueze si recomandarile vis-a-vis de sport, dieta, s.a.m.d. Pentru programari la consultatii cardiologice, ne puteti contacta la numarul: 031.9300. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor