Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


10 octombrie 2016

prostatita


Buna seara .Am 35 de ani si de 2 ani sufar de prostatita sau cel putin asa cred pentru ca sunt confuz .am mers la mai multi medici urologi si de fiecare data diagnosticurile au fost diferite .va intreb ce trebuie anume sa fac ca sa afllu exact de ce safar mentionez ca am urinari dese di dureri pe penis iar cand urinez ma fortez ca so pot face .astept un raspuns de la dv .multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, conform simptomele pe care le descrieti, este important sa efectuati o consultatie urologica completa. Sa efectuati o ecografie de tract urinar, probele de urina (sumarul de urina, urocultura), etc. Este important sa urmati recomandarile medicului urolog. Ne puteti trimite investigatiile la urmatoarea adresa de e-mail : cristina@centrele-ares.ro, pentru a va putea programa la unul dintre specialistii nostri. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor