Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

11 octombrie 2016

adenom de prostata


sotul meu are rinichi unic chirurgical pentru disjunctie de ureter din 1998, are hepatectomie segmentara(seg.|| si ||| din lobul stg.al ficatului) din 2010, are HTA sub tratament cu valori de 140/90 si dislipidemie. Are 48 de ani si un volum al prostatei de 80cm cubi. Are 1,80 inaltime si 120kg. A urmat tratament pentru prostata aprox. 2 ani, timp in care a crescut.Ce putem sa facem? Trebuie operat? Si daca trebuie , se poate endoscopic? Il puteti opera dvs? Va multumesc si astept raspuns. Mentionez ca ultimul PSA era de 3,89.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, am luat legatura telefonic cu dumneavoastra. Asteptam investigatiile pentru a va raspunde cat mai corect posibil. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor