Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


11 octombrie 2016

adenom de prostata


sotul meu are rinichi unic chirurgical pentru disjunctie de ureter din 1998, are hepatectomie segmentara(seg.|| si ||| din lobul stg.al ficatului) din 2010, are HTA sub tratament cu valori de 140/90 si dislipidemie. Are 48 de ani si un volum al prostatei de 80cm cubi. Are 1,80 inaltime si 120kg. A urmat tratament pentru prostata aprox. 2 ani, timp in care a crescut.Ce putem sa facem? Trebuie operat? Si daca trebuie , se poate endoscopic? Il puteti opera dvs? Va multumesc si astept raspuns. Mentionez ca ultimul PSA era de 3,89.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, am luat legatura telefonic cu dumneavoastra. Asteptam investigatiile pentru a va raspunde cat mai corect posibil. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.