Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

14 octombrie 2016

cardiologie


as vrea sa sttiu si eu ce inseamna persisttentta de canal arteriar??? baiatul meu are 1 ani si 4 luni iar acum 3 luni a fost diagnosticat cu persistenta arteriara ce se poate face in cazul in care nu se inchide canalul arteriar???


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, ne puteti trimite investigatiile efectuate la urmatoarea adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro. Totodata va puteti informa cu privire la acest diagnostic, accesand pagina http://medicina-interventionala.ro/procedura/persistenta-de-canal-arterial-pda/. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor