Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

18 octombrie 2016

îngrijorare


De mai mult de un an,tensiometrul indică parametrii distolici peste 103,chiar108,în timp ce parametrii sistolici indică 113,114 sau 117,118.Ca tratament iau Nebilet si Prestarium dar nu scade decât parametrii sistolici.Care este motivul și remediul?Vă mulțumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este important sa va programati pentru o consultatie cardiologica completa. Medicul cardiolog va examina atat starea dumneavoastra de sanatate cat si tratamentul medicamentos pe care il urmati. In functie de rezultatele investigatiilor efectuate, veti primi un tratament adecvat. Pentru programari la consultatii, puteti apela numarul de telefon 031.9300. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor