Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


18 octombrie 2016

îngrijorare


De mai mult de un an,tensiometrul indică parametrii distolici peste 103,chiar108,în timp ce parametrii sistolici indică 113,114 sau 117,118.Ca tratament iau Nebilet si Prestarium dar nu scade decât parametrii sistolici.Care este motivul și remediul?Vă mulțumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este important sa va programati pentru o consultatie cardiologica completa. Medicul cardiolog va examina atat starea dumneavoastra de sanatate cat si tratamentul medicamentos pe care il urmati. In functie de rezultatele investigatiilor efectuate, veti primi un tratament adecvat. Pentru programari la consultatii, puteti apela numarul de telefon 031.9300. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor