Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

18 octombrie 2016

tromboza venoasa profunda


Buna ziua.Am 36 de ani si in urma cu 5 ani am suferit o tromboza venoasa profunda ilio-femurala postpartum.Am urmat medicatia anticoagulanta pana acum 2 luni cu specificatia ca in urma testelor de genetica efectuate a rezultat trombofilie cu risc mediu.As vrea sa stiu daca se pun stenturi pe vena sau daca sunt alte proceduri pentru dezobstructia venei iliace.As vrea sa stiu daca tromboza ar fi putut surveni in urma unei malformatii genetice si anume compresia venei iliace stangi (sindromul Cokett).Multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Este necesar continuarea tratamentului anticoagulant pentru toata viata?Va multumesc!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor