Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

20 octombrie 2016

raport de examinare irm


BUNA ZIUA.as dori daca se poate sa-mi spuneti ce este de facut. -diminuarea lordozei lombare, -vertebrelombare cu minimeanomalii la semnal de tip degenerativ -mici osteofite marginale anterioare si laterale -discurile intervertebrale -L4-L5 si L5-S1 cu hiposemnal T2 omogen(desicate) -debord discal posterior L3-L4, ce amprenteaza sacul dural - zona protruziva mediana si paramediana stanga L4-L5 (grosime de 5,5mm), ce comprima sacul dural si radacina L5 stanga intracanalar; fisura recenta a inelului fibros la nivelul zonei protuzive; -pensare discala L5-S1; debord discal circumferential L5-S1, compresiv asupra sacului dural; contac al discului cu radacinile S1 intracanalar; -con medular situat posterios de L2 -maduva spinarii din campul de examinare cu grosime normala si semnal T2 omogen.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Este necesar ca domnul doctor sa va vada imaginile RMN pentru a va putea
recomanda un plan terapeutic sau altul. Accesati linkul de mai jos si urmati instructiunile pentru trimiterea imaginilor ecografice catre​ dl. doctor Nechifor. In caseta adresei de mail va rog sa notati adresa mea de mail: cristina@centrele-ares.ro. http://www.youtube.com/watch?v=B3Uf8JviKvQ . Asteptam imaginile RMN si vom reveni in cel mai scurt timp posibil cu un raspuns. Multa sanatate.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor