Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


raport de examinare irm

BUNA ZIUA.as dori daca se poate sa-mi spuneti ce este de facut. -diminuarea lordozei lombare, -vertebrelombare cu minimeanomalii la semnal de tip degenerativ -mici osteofite marginale anterioare si laterale -discurile intervertebrale -L4-L5 si L5-S1 cu hiposemnal T2 omogen(desicate) -debord discal posterior L3-L4, ce amprenteaza sacul dural - zona protruziva mediana si paramediana stanga L4-L5 (grosime de 5,5mm), ce comprima sacul dural si radacina L5 stanga intracanalar; fisura recenta a inelului fibros la nivelul zonei protuzive; -pensare discala L5-S1; debord discal circumferential L5-S1, compresiv asupra sacului dural; contac al discului cu radacinile S1 intracanalar; -con medular situat posterios de L2 -maduva spinarii din campul de examinare cu grosime normala si semnal T2 omogen.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Este necesar ca domnul doctor sa va vada imaginile RMN pentru a va putea
recomanda un plan terapeutic sau altul. Accesati linkul de mai jos si urmati instructiunile pentru trimiterea imaginilor ecografice catre​ dl. doctor Nechifor. In caseta adresei de mail va rog sa notati adresa mea de mail: cristina@centrele-ares.ro. http://www.youtube.com/watch?v=B3Uf8JviKvQ . Asteptam imaginile RMN si vom reveni in cel mai scurt timp posibil cu un raspuns. Multa sanatate.