Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


21 octombrie 2016

informatii medicale de cardiologie


Ao ascendenta3cm Ao l Inel 2,1cm Aspectul valvei mitrale ;Fibrozate Cinetica parietala normala Diam VD;2,6Ccm DiamAS;4cm DTDVS4,5 cm FE planimetric ;55%Flux aortic:P(max)4mmHg Flux aortic:v(max)1m/s Flux mitral:A0,8M/s Flux mitral:E0,7m/s Formatiuni intraventriculare Nu Functie diastolica disfunctie diastolica tip iInsuficienta mitrala:i insuficienta pulmonata:Nu Insuficienta tricuspidiana i Lichid pericardic ABSENT EPICRIZA: T=174cm G=90kg IMC= 30,13 Ta=130/8mmHg FG=83b/min zgomote cardiace ritmice Pe traseul electric de repaus se constata ritm sinusal,FC=83b/min ax QRS Intermediar Ecocardiografia transtoracica evidentiaza ventricul stang cu dimensiuni cavitare normale ,FE =55% disfunctie distolica tipulI ,regurgitare mitrala usoara degenerativa,regurgitare tricuspidiana usoara functionala. se efectueaza angiocoronaregrafie si se deceleaza sistem coronarian cu dominanta dreapta ,artera coronara dreapta prezinta in segmentul vertical o leziune lunga ,stenozata 40-50%,artera descendenta anterioara prezinta ocluzie cronica proximala, cu incarcare retrograda prin colaterale ,a segmentului mijlociu si distal ,la injectarea in artera coronara dreapta.Se recomanda revascularizare miocardica chirurgicala. As dori sa stiu daca la dv se poate rezolva aceasta revascularizare prin ROTABLATIA CORONARIANA? Daca DA la cat s-ar ridica cu aproximatie pretul Sunt f interesanta sa o facem .Pacientul este din PETROSANI jud HUNEDOARA mai mentionez varsta 55 ani si este diabetic cu valori sub 180. Va multumesc anticipat. Am speranta ca o sa gasesc rezolvarea la dv fara a fi nevoie de operatie!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru a va putea raspunde cu precizie la intrebari, este imperios necesar ca echipa de cardiologi interventionisti sa vada filmul coronarografiei - angiografie coronariana, care se pune de regula la dispozitia pacientului in momentul externarii. Ne puteti scrie la adresa iulia@centrele-ares.ro si suna la 0731 771 111 / 031 9300. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.