Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 octombrie 2016

informatii medicale de cardiologie


Ao ascendenta3cm Ao l Inel 2,1cm Aspectul valvei mitrale ;Fibrozate Cinetica parietala normala Diam VD;2,6Ccm DiamAS;4cm DTDVS4,5 cm FE planimetric ;55%Flux aortic:P(max)4mmHg Flux aortic:v(max)1m/s Flux mitral:A0,8M/s Flux mitral:E0,7m/s Formatiuni intraventriculare Nu Functie diastolica disfunctie diastolica tip iInsuficienta mitrala:i insuficienta pulmonata:Nu Insuficienta tricuspidiana i Lichid pericardic ABSENT EPICRIZA: T=174cm G=90kg IMC= 30,13 Ta=130/8mmHg FG=83b/min zgomote cardiace ritmice Pe traseul electric de repaus se constata ritm sinusal,FC=83b/min ax QRS Intermediar Ecocardiografia transtoracica evidentiaza ventricul stang cu dimensiuni cavitare normale ,FE =55% disfunctie distolica tipulI ,regurgitare mitrala usoara degenerativa,regurgitare tricuspidiana usoara functionala. se efectueaza angiocoronaregrafie si se deceleaza sistem coronarian cu dominanta dreapta ,artera coronara dreapta prezinta in segmentul vertical o leziune lunga ,stenozata 40-50%,artera descendenta anterioara prezinta ocluzie cronica proximala, cu incarcare retrograda prin colaterale ,a segmentului mijlociu si distal ,la injectarea in artera coronara dreapta.Se recomanda revascularizare miocardica chirurgicala. As dori sa stiu daca la dv se poate rezolva aceasta revascularizare prin ROTABLATIA CORONARIANA? Daca DA la cat s-ar ridica cu aproximatie pretul Sunt f interesanta sa o facem .Pacientul este din PETROSANI jud HUNEDOARA mai mentionez varsta 55 ani si este diabetic cu valori sub 180. Va multumesc anticipat. Am speranta ca o sa gasesc rezolvarea la dv fara a fi nevoie de operatie!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru a va putea raspunde cu precizie la intrebari, este imperios necesar ca echipa de cardiologi interventionisti sa vada filmul coronarografiei - angiografie coronariana, care se pune de regula la dispozitia pacientului in momentul externarii. Ne puteti scrie la adresa iulia@centrele-ares.ro si suna la 0731 771 111 / 031 9300. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor