Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


extrasistole ventriculare

Buna ziua, Am 33 de ani, normoponderal, inaltime 1.87 , 78 kg . Lucrez in mediu stresant, fumez ocazional , bere/cafea ocazional. Am extrasistole ventriculare de un an de zile aproape in permanenta 1, 2, 3 / min, in special cand stau intins. Nu am niciun alt simptom, doar constientizarea acelor batai de inima. Holterul de 24 ore a inregistrat 2800 extrasistole venticulare izolate. Acestea dispar cand fac sport sau cand mananc sau la orice alt tip de efort. Analizele sange (electoliti,tiroida, etc.) sunt in parametri normali. Medicul cardiolog mi-a prescris betablocant-metoprolol pe care nu l-am urmat deoarece nu rezolva cauza. Ce alte investigatii mai pot face ?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti rezultatul holterului pe adresa de e-mail iulia@centrele-ares.ro, pentru a vedea ce se impune mai departe. Multa sanatate!