Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

31 octombrie 2016

extrasistole ventriculare


Buna ziua, Am 33 de ani, normoponderal, inaltime 1.87 , 78 kg . Lucrez in mediu stresant, fumez ocazional , bere/cafea ocazional. Am extrasistole ventriculare de un an de zile aproape in permanenta 1, 2, 3 / min, in special cand stau intins. Nu am niciun alt simptom, doar constientizarea acelor batai de inima. Holterul de 24 ore a inregistrat 2800 extrasistole venticulare izolate. Acestea dispar cand fac sport sau cand mananc sau la orice alt tip de efort. Analizele sange (electoliti,tiroida, etc.) sunt in parametri normali. Medicul cardiolog mi-a prescris betablocant-metoprolol pe care nu l-am urmat deoarece nu rezolva cauza. Ce alte investigatii mai pot face ?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti rezultatul holterului pe adresa de e-mail iulia@centrele-ares.ro, pentru a vedea ce se impune mai departe. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor