Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


31 octombrie 2016

extrasistole ventriculare


Buna ziua, Am 33 de ani, normoponderal, inaltime 1.87 , 78 kg . Lucrez in mediu stresant, fumez ocazional , bere/cafea ocazional. Am extrasistole ventriculare de un an de zile aproape in permanenta 1, 2, 3 / min, in special cand stau intins. Nu am niciun alt simptom, doar constientizarea acelor batai de inima. Holterul de 24 ore a inregistrat 2800 extrasistole venticulare izolate. Acestea dispar cand fac sport sau cand mananc sau la orice alt tip de efort. Analizele sange (electoliti,tiroida, etc.) sunt in parametri normali. Medicul cardiolog mi-a prescris betablocant-metoprolol pe care nu l-am urmat deoarece nu rezolva cauza. Ce alte investigatii mai pot face ?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti rezultatul holterului pe adresa de e-mail iulia@centrele-ares.ro, pentru a vedea ce se impune mai departe. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.