Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


28 noiembrie 2016

fibrom uterin


Buna ziua! De cativa ani am un fibrom care tot creste in dimensiuni si nu ma lasa sa functionez normal aproximativ 2 saptamani pe luna. Adunand informatii, am ajuns la concluzia ca embolizarea ar fi cea mai buna alternativa. Mentionez ca am 33 de ani si doi copii nascuti prin cezariana, ultimul copil avand 1 an si 2 luni. Cat costa interventia? Cand sunt 100% hotarata, iau legatura cu dumneavoastra negresit! Va multumesc anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, inainte de a va decide 100%, trebuie sa stiti daca aveti indicatie pentru embolizare sau nu. Informatia aceasta o veti obtine efectuand ecografie transvaginala si discutand cu Dr. Nechifor, care va stabili daca sunteti o candidata buna sau nu pentru embolizare. Pentru detalii administrative, puteti discuta cu Nicoleta Costache - 0745 355 437. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor