Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

1 decembrie 2016

operatie hernie de disc prin nucleoplastie


Buna ziua, As dori sa l intreb pe d nul doctor cat costa o operatie de hernie de disc prin procedura numita nucleoplastie.mama mea a fost operata o data acum un an la spitalul din suceava si acum a primit inca o recomandare pt inca o operatie pt ca deja durerea i a coborat in picior si nu mai poate merge pe calcai.am inteles ca exista aceasta interventie mai usoara si mai rapida,pe care o realizeaza d nul dr nechifor,nucleoplastia,si ca d nul dr vine si prin suceava.as vrea sa l cobtactez cumva pt o eventuala programare cand vine in suceava.astept raspuns.multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, Dr. Nechifor nu vine la Suceava. La Centrul ARES Suceava il puteti gasi pe dr. Mihai Creteanu care efectueaza nucleoplastii. Intai trebuie sa stim daca mama dvs. are indicatie pentru nucleoplastie; daca hernia este severa iar varsta pacientei depaseste 45 de ani, poate ca nu mai este posibil dar in orice caz, trebuie sa ne trimiteti rezultatele RMN de coloana recent. Va rugam sa trimiteti rezultatul pe adresa nicoleta@drnechifor.ro. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor