Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


operatie hernie de disc prin nucleoplastie

Buna ziua, As dori sa l intreb pe d nul doctor cat costa o operatie de hernie de disc prin procedura numita nucleoplastie.mama mea a fost operata o data acum un an la spitalul din suceava si acum a primit inca o recomandare pt inca o operatie pt ca deja durerea i a coborat in picior si nu mai poate merge pe calcai.am inteles ca exista aceasta interventie mai usoara si mai rapida,pe care o realizeaza d nul dr nechifor,nucleoplastia,si ca d nul dr vine si prin suceava.as vrea sa l cobtactez cumva pt o eventuala programare cand vine in suceava.astept raspuns.multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, Dr. Nechifor nu vine la Suceava. La Centrul ARES Suceava il puteti gasi pe dr. Mihai Creteanu care efectueaza nucleoplastii. Intai trebuie sa stim daca mama dvs. are indicatie pentru nucleoplastie; daca hernia este severa iar varsta pacientei depaseste 45 de ani, poate ca nu mai este posibil dar in orice caz, trebuie sa ne trimiteti rezultatele RMN de coloana recent. Va rugam sa trimiteti rezultatul pe adresa nicoleta@drnechifor.ro. Multa sanatate!