Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


13 decembrie 2016

DEFECT SEPTAL ATRIAL


Buna ziua!Am 62 de ani.Diagnostic DSA tip ostium secundum, anevrism de sept interatrial,shunt stg-dr.HTP normala.Itr gr.I-II,Imi gr I. Diagnostic pus in urma ex.transesofagian si cateterism la Tg. Mures in anul 2001.In 2014 ,oboseala cronica,refuzat operatie pe cord deschis la Cluj(tratat infectia masea,disparut simptomele) semne HTP usara.Acum am palpitatii de o saptamina(au mai cedat cu magnerot,propanolol,stresclin).HTP medie. Recomandarea cardiologului,inchiderea DSA.Va rog sa-mi spuneti daca in situatia data se poate inchide cu „umbreluta” Mulțumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, ca sa va putem raspunde ferm si corect medical la intrebarea dvs., ar trebui sa va evaluam ecocardiografic pentru a stabili: dimensiunile DSA, marginile de sept restante, impactul asupra acordului, precum sa verificam si restul structurilor cardiace. Ca si centru european de corectie a malformatiilor congenitale de cord, avem insa logistica si echipa medicala necesara pentru a aborda cu succes si cazurile extrem de dificile si situate in afara tiparelor. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.