Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

15 decembrie 2016

Puls marit, palpitatii


Buna ziua, ma numesc Emanuela si am 33 de ani. Inca din copilarie am tensiunea arterila mica, in jur de 9 sau 10 cu 6, obosesc repede, am palpitatii la aproape orice emotie sau efort fizic. In plus, adesea simt ca imi bate inima foarte tare si uneori, neregulat. In ultimii ani, aceste probleme s-au mai accentiat, iar atunci cand am pulsul mare simt jena in piept, cu un fel de dureri neclare, difuze, apasare in piept, ameteala, senzatia ca nu am aer suficient, ca sunt epuizata si ca s-ar putea sa lesin. Am mainile si picioarele reci, iar atunci cand imi este rau sau sunt racita, toate simptomele mi se accentueaza si am ameteli puternice, dar fara sa cad din picioare sau sa lesin. In general, analizele imi ies in limitele normale, desi cred ca am totusi lipsa de calciu. Recent mi-am facut electrocardiograma si ecocardiografie, iar medicii sustin ca au iesit foarte bune. Am probleme digestive cronice din copilarie, gastrita antrala si colita cu balonari care se accentuaza la cruditati si fructe,, am menstruatia dereglata, sindrom premenstrual care dureaza intre 10-15 zile, ovaare polichistice si modificari de anexita. Se pare ca am o dereglare endocrina, insa nu s-a aflat nimic cu precizie, desi mi-am facut analizele indicate de catre endocrinologii consultati. Astept u nsfat din partea dumneavoastra, Ma simt rau si nu pot sa merg la niste cursuri de formare ca apoi sa ma pot angaja undeva. Doresc sa stiu daca la dumneavoastra se poate veni cu trimitere de la medicul de familie. Va multumesc mult !


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, nu aveti nevoie de consult cardiologic, decat daca apreciati ca v-ar fi necesara o a doua opinie. Simptomele dvs. ar putea tine de psihosomatica - adica de transpunerea in senzatii corporale a unor sentimente / emotii. Consideram ca o abordare psihologica/psihoterapeutica v-ar putea aduce un beneficiu mult mai mare. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor