Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 decembrie 2016

adenom de prostata


Buna ziua, Sotul meu a facut ecografie de prostata si are dim 35/34/33mm a facut tratament cu antibiotice , in continuare mai are de facut 2 sapt. de tratament, intrebarea mea este:se poate pune diagnostic de adenom de prostata FARA O ANALIZA de sange sau urina , numai din ecograf? E cazul sa ma alarmez ? Multumesc Mult!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, ecografia de prostata are rolul de a masura dimensiunile acesteia si de a evidentia eventuale cresteri anormale. Screnningul urologic complet implica, pe langa ecografia de prostata si analiza de PSA (antigenul specific prostatic), si examenul de urocultura. Este important sa discutati cu medicul dumneavoastra si sa urmati recomandarile prescrise. Puteti afla mai multe informatii despre adenomul de prostata si tratamentul acestuia, accesand pagina: https://medicina-interventionala.ro/procedura/embolizarea-adenomului-de-prostata/ . De asemenea, in data de 19.01.2017, incepand cu ora 15:00, in cadrul Spitalului Monza din Str. Tony Bulandra , Nr. 27, puteti participa la seminarul dedicat pacientilor diagnosticati cu adenom de prostata, seminar sustinut de catre domnul doctor Rares Nechifor. Participarea este gratuita. Daca doriti sa va inscrieti, va rugam sa ne contactati la numarul: 0725009966. Multa sanatate.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor