Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 ianuarie 2017

Examen papanicolau


Va rog sa imi spuneti cat este de grav este rezultatul....diagnostic clinic: colpita..iar mai jos pe test este trecut HSIL...ai sa incadrat in pap2...multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, colpita, denumita si vaginita reprezinta inflamarea peretilor vaginali din cauza infectiilor genitale, inclusiv a celor cu transmitere sexuala. Este foarte important sa luati legatura cu medicul dumneavoastra ginecolog pentru a va prescrie un tratament medicamentos. In lipsa unui tratament neadecvat, vaginita poate conduce la alte afectiuni genitale care cresc riscul de infertilitate si de sarcina extrauterina. Nu amanati vizita medicala. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor