Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

22 februarie 2017

Chisturi ovariene


Buna ziua , ma numesc Szocs Diana am 22 de ani .Am fost la control si mi-au depistat pe ovarul drept ca am un chist endometrial.Nu am avut nici-un fel de simtoma nici delegrari la menstruatie.Au mai zis ca impreuna cu ovarul este de 4.50 cm. Acest chist poate afecta sa nu raman insarcinata? Si mi sa zis ca in general trebuie operata ,este chiar asa de periculosa ? Va rog ajutatima sunt foarte speriata.Va multumesc mult.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, endometrioza pelvina este una dintre principalele cauze de sterilitate. Tratamentul recomandat pentru acest diagnostic este, de regula, cel chirurgical sau, in cazuri selectioate, medicamentos. Diagnosticul de certitudine nu este cel ecografic, ci numai anatomopatologic, in urma biopsiei din cadrul interventiei chirurgicale. Este important sa discutati cu medicul ginecolog despre acest diagnostic prezumtiv, totodata, sa stabiliti ce este de facut pentru a va rezolva problema de sanatate. Pentru programari la consultatii ginecologice, ne puteti contacta la numarul de telefon numarul 031 9300. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor