Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


22 februarie 2017

Chisturi ovariene


Buna ziua , ma numesc Szocs Diana am 22 de ani .Am fost la control si mi-au depistat pe ovarul drept ca am un chist endometrial.Nu am avut nici-un fel de simtoma nici delegrari la menstruatie.Au mai zis ca impreuna cu ovarul este de 4.50 cm. Acest chist poate afecta sa nu raman insarcinata? Si mi sa zis ca in general trebuie operata ,este chiar asa de periculosa ? Va rog ajutatima sunt foarte speriata.Va multumesc mult.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, endometrioza pelvina este una dintre principalele cauze de sterilitate. Tratamentul recomandat pentru acest diagnostic este, de regula, cel chirurgical sau, in cazuri selectioate, medicamentos. Diagnosticul de certitudine nu este cel ecografic, ci numai anatomopatologic, in urma biopsiei din cadrul interventiei chirurgicale. Este important sa discutati cu medicul ginecolog despre acest diagnostic prezumtiv, totodata, sa stabiliti ce este de facut pentru a va rezolva problema de sanatate. Pentru programari la consultatii ginecologice, ne puteti contacta la numarul de telefon numarul 031 9300. Multa sanatate!



Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.