Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

26 februarie 2017

Forum: Intrebare


De curand , mai bine zis de o luna si jumatate am fost operata la Craiova de uter fibromatos histerectomie subtotala.Mentionez ca am 43 ani, in urma unui chiuretaj biopsic mi s-a recomandat acest a interventie cu specificarea daca nu fac voi face cancer desi eu stiam ca fibromul nu este malign.I ntrebarea mea este dece doctorii ginec. nu explica pacientelor mai multe alternative desi stiu in special daca medicul este o femeie cum a fost in cazul meu.Desi eu stiam de domnul doctor Rares Nechifor nu stiu cum m-a putut speriat asa de tare incat am si facut operatia de urgenta.Am simtomele descrise de domnul doctor dupa operatie regret foarte mult ca nu am asteptat mai mult dar doamna doctor m-a grabit cu toate ca ii dadusem de inteles ca stiu despre aceasta interventie. Unde vreau sa ajung il rog cu tot respectul pe care il port fara sa-l cunosc pe domnul doctor Rares Nechifor sa incerce sa mediatizeze cat de mult aceasta metoda in special in province ca sa nu treaca si alte femei prin cea trec eu, credeti-ma am lacrimi in ochi cand scriu aceste randuri.Cu tot respectul pe care vi-l port va multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in primul rand, doresc sa va multumesc pentru mesajul dumneavoastra, cunoastem situatia multor doamne, cu aceeasi problema medicala ca si a dumneavoastra. Intreaga echipa a Centrelor noastre se straduieste sa promoveze cat mai mult informatiile cu privire la procedura de embolizare, pentru ca este o procedura salvatoare, in cazul multor femei cu indicatie de histerectomie subtotala/totala si nu numai. Despre cazul dumneavoastra pot spune ca sper sa treceti cat mai usor peste perioada de recuperare, si mai ales, sa acceptati alegerea facuta si sa mergeti mai departe. Nu uitati ca in cazul histerectomiei subtotale exista inca riscul ca un fibrom uterin sa recidiveze (nu au scos intregul uter). Daca se intampla acest lucru, va rugam sa ne contactati pentru ca exista posibilitatea sa putem interveni si sa va ajutam. Va doresc multa sanatate. O primavara frumoasa!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor