Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


27 februarie 2017

pacient FORTU FLORIN -posibila interventie pentru prelungire durata de viata


Pacient - FORTU FLORIN VIRSTA 44 ANI - pacientul este inclus pe lista de asteptare pentru transplant cardiac din centrul Tg . Mures . Are indicatie de resincronizare cardiaca (+/-DCI) Diagnostic - 1.Cardiomiopatie dilatativa valvulara 2.Anuloplastie mitrala cu inel (2012) 3.Regurgitare mitrala severa 4.Disfunctie sistolica severa de ventricol sting 5.Insuficienta cardiaca cronica clasa IV NYHA 6.Hipertensiune pulmonara severa 7.Fibrilatie atriala paroxistica 8.Anticoagulare orala cronica Va rog . sa-mi comunicati daca se mai poate interveni cu ceva pentru prelungirea duratei de supravetuire pina la un eventual transplant. Va rog sa-mi comunicati o adresa de maill la cere sa va trimit rezultatele de la investigatii.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, unul dintre reprezentantii nostri medicali va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp. Intre timp, va rugam sa ne trimiteti investigatiile pacientului la urmatoarea adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro, pentru a putea fi studiate de catre echipa noastra medicala. Un gand personal transmis catre dumneavoastra, lasand la o parte raspunsurile medicale, este acela de a nu va pierde increderea, de a ramane puternica si de a cauta solutii in continuare. Toate cele bune!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor