Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

SPUNETI-MI VA ROG la urmatoarele analize ce diagnostic puneti? colesterol seric total - 285,7 mg/dl


SPUNETI-MI VA ROG la urmatoarele analize ce diagnostic puneti? colesterol seric total - 285,7 mg/dl LDL colesterol - 223,00 mg/dl HDL colesterol -53,72 mg/dl Trigliceride serice 45,0 mg/dl Glicemie -93,5 mg/dl Medicul la care am fost a zis ca nu a mai vazut LDL colesterol crescut si trigliceride scazute. Ce trebuie sa fac in continuare . M-i sa recomandat sa fac un TSH ? Ar trebui sa iau tratament? Tensiune arteriala 140/90


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Tiberiu : Diagnosticul stabilit pe baza analizelor este de Dislipidemie cu hipercolesterolemie. Exista si am vazut de nenumarate ori pacienti cu colesterol crescut si trigliceride normale. Este o modificare a metabolismului dvs, care din pacate la aceste valori are nevoie de tratament specific. Decizia de doza de medicament depinde si daca asociati alte boli. Va trebuie un consult cardiologic si veti sti clar ce aveti de facut. Nu mai amanati inceperea tratamentului si daca fumati renuntati.
Daca doriti sa va programati pentru un consult cardiologic va asteptam in Centrul Delta Pro medical in departamentul de cardiologie.
Dr. Iancovici
0752288011Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.