Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Simona: va rog, daca fac tratament cu noliprel mai pot sa iau tertensif la nevoie ? Uneori, seara, d


Simona: va rog, daca fac tratament cu noliprel mai pot sa iau tertensif la nevoie ? Uneori, seara, daca ma obosesc mai mult, imi creste tensiunea si Dr. Cardiolog mi-a prescris sa iau Diurex. Alta data a spus sa iau tertensif. Pana acum nu am luat pentru ca nu stiu ce sa fac. O pastila intreaga de tertensif imi scade prea mult tensiunea. Deasemenea, pe tertensif scrie sa nu se asocieze cu alte diuretice, iar Noliprel-ul contine deja tertensif. Ce sa iau ? Daca se poate, mai am o intrebare, daca nu am diabet, este indicat sa iau Noliprel? Am vazut ca acesta se da mai mult pentru diabetici care sufera si de tensiune.


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Simona: Noliprelul contine Tertensif si nu este indicat sa adaugati peste. Daca tensiunea arteriala nu este bine controlata sfatul meu este sa luati Noliprel forte il loc de Noliprel simplu, care are doze mai usor mai mari. Iar daca si asa tensiunea arteriala este peste 140/90mmHg atuci va trebui inluciut medicamentul.
Dr. IancoviciCall Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.