Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

13 martie 2017

Tratament


Bună ziua , am şi eu o problemă şi nu ştiu daca e grav pt ca în luna ianuarie am avut ciclu pe 12 iar în februarie nu a venit și suntem pe 13 martie şi nimic .Între timp am făcut 2 teste de sarcina şi au iesit negativ , am uitat să menționez ca în luna decembrie am luat anticoncepționale şi sotul este plecat din țară de pe data de 14 ianuarie cand eu eram pe ciclu . Anticoncepționale am luat cand era acasă tot timpul iar cand e plecat le întrerup .Se poate să fie asta cauza ...şi cat poate să îmi întarzie .Vă mulțumesc .


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, doamna Loredana. Este important sa va adresati unui medic ginecolog pentru a efectua un consult ginecologic. Este posibil sa fie vorba doar de o dereglare hormonala, insa, pentru siguranta si linistea dumneavoastra, actiunea recomandata este aceea de a va programa la o consultatie ginecologica completa. In urma acesteia, veti discuta cu medicul ginecolog despre simptomele pe care dumneavoastra le prezentati, vi se va efectua o ecografie transvaginala care reprezinta una dintre cele mai importante metode de investigare a organelor genitale interne, si vi se va recomanda un plan terapeutic, in cazul in care va fi necesar. Acest consult nu dureaza mai mult de 30 de minute si este deosebit de important in viata unei femei. In cadrul centrelor noastre, va puteti programa la consultatia ginecologica, apeland numarul scurt: 031 9300. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor