Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Date

Bună ziua. In noiembrie am 48 de ani, 51 kg , 1,65 înălțime. La vârsta de 24 de ani , fibrom in afara uterului, nu a afectat nici un organ genital = miomectomie. În prezent nu știu dacă este vorba despre simptome de menopauză ,cert este că în timpul menstruației am hemoragie 7 zile (obligatoriu pampers, absorbantele nu mai fac față), sângerare pe care reușesc să o opresc doar cu viteza K și cu îmbunătățiri abia după 2 zile.Am fost la doi medici ginecologi pentru un diagnostic clar , ambii au pus:" uter polifibromatos" (3-4 noduli fibromatoși )cel mai mare are diametrul de 4,3 cm.Am incontinență urinară, balonare, mă doare spatele și burta.Ambii doctori mi-au prescris Lutenyl. NU AM LUAT pentru că știu că se ocupă doar de simptomatologie ca la final să ajung iar la bisturiu. Papanicolaou C II (2016). Mamografia = mastoză fibrochistică. Colesterol seric total = 301mg/dl ; PDW = 19,0 % Având în vedere trauma prin care am trecut acum 27 de ani , fac un apel către domnul doctor Nechifor pentru embolizare . Va rog frumos un răspuns și unde pot să trimit (e mail) filmul de la ecografie, buletinul de analize medicale pentru a vedea domnul doctor. Va mulțumim !


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, doamna Riza. Cu siguranta cunoasteti faptul ca, in cazul unei proceduri de miomectomie, sansele ca fibromul sa recidiveze sunt considerabile. Probabil ca asa s-a intamplat si in cazul dumneavoastra. Va rugam sa ne trimiteti investigatiile efectuate la adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro, alaturi de o scurta descriere a istoricului dumneavoastra medical ( cum ne-ati descris si in intrebarea adresata). Domnul doctor Rares Nechifor va studia documentele medicale, astfel va vom putea un raspuns medical privind indicatia de embolizare. Asteptam investigatiile. Multa sanatate!