Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

18 martie 2017

Info


Buna ziua, in urma unor modificari pe ekg am facut niste investigatii amanuntite,care au constat in , coronarografie CT , rmn cardiac , ecocord , ekg efort... Coronarografia a iesit ok nu prezinta stenoze,rmn la fel ok.. nelamurirea medicilor este de ce apar acele modificari pe ekg, mentionez ca am fost sportiv si inca mai practic o data pe saptamana pentru mentinere... Mi s-a recomandat o coronarografie clasica invaziva la care am fost si programat, sa inteleg ca o coronarografie ct si un rmn cardiac nu au fost suficiente? astept cu nerabdare un sfat


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna dimineata, coronarografia este cea mai relevanta tehnica de diagnostic si are rolul de a depista anomaliile de circulatie sangvina. Prin aceasta metoda de diagnosticare, medicul cardiolog va identifica obstacolele in calea curgerii normale ale sangelui. In cazul in care, in timpul coronarografiei, sunt depistate stenoze semnificative, medicul cardiolog va interveni, cu acordul scris al pacientului, prin procedura de angioplastie coronariana. Aceasta procedura este o metoda minim invaziva prin care se presupune largirea arterei stenozate fie prin dilatatie cu balon, fie prin montarea de stent. In cadrul Centrelor ARES, angioplastia coronariana se face in aceeasi interventie cu coronarografia, costul coronarografiei fiind absorbit de cel al angioplastiei coronariene. Astfel, in loc sa dublam riscurile facand doua proceduri pentru acelasi tratament, oferim pacientilor alternativa de a-i trata printr-o singura interventie, cu riscuri minime. Unul dintre reprezentantii nostri medicali va lua legatura cu dumneavoastra pentru a discuta despre procedura de coronarografie. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor