Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Bună ziua

Bună ziua! Am și eu o problema care ma sperie. Pana în luna ianuarie am luat anticoncepționale după care le al întrerupt, în luna februarie mi a întârziat cu 2 sapt decât în mod normal adică mi a venit pe 25, iau luna martie nu mi a venit. Deja au trecut 2 sapt. Mi am făcut 3 teste de sarcina și toate au ieșit negative. Țin sa menționez ca am avrut în luna martie contact sexual protejat . Sunt normale aceste dereglări? Sau de ce îmi întârzie asa mult excluzând sarcina


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, anticonceptionale nu deregleaza menstra. Exista insa posibilitatea sa dezvoltati chisturi ovariene, sau sa fie vorba de o disfunctie ovariana, s.a.m.d. Este foarte important sa va programati pentru vizita medicala ginecologica si sa fiti evaluata de medicul ginecolog. La numarul 031 9300, va puteti programa pentru consultatie ginecologica completa. Multa sanatate!