Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

17 aprilie 2017

Ginecologie


Bună, prietena mea este precum spune testul gravida iar de3zile are scurgeri maronii cu niste firișoare,ce poate sa fie?Și dacă pot veni la un control cu ea? Mulțumesc anticipat..


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, bineinteles ca va puteti programa pentru consultatie/ control. Daca testul de sarcina a iesit pozitiv, pasul urmator este acela de a va programa la consultul ginecologic pentru a confirma intr-adevar prezenta sarcinii. Cu siguranta, medicul ginecolog va va recomanda teste suplimentare specifice acestei perioade si va va indruma catre ceea ce aveti de facut pe toata perioada sarcinii. Exista multe posibilitati vis-a-vis de simptomele pacientei, iar majoritatea femeilor prezinta aceste secretii maronii, rozalii, in cantitati foarte mici, ca fiind semn de nidatie, ceea ce inseamna ca ovulul fertilizat este implantat in mucoasa endometriala. Am incercat sa va explic pe scurt care este cea mai frecventa cauza a acestor secretii, luand in considerare testul de sarcina pozitiv. Bineinteles, nu trebuie sa amanati consultul de specialitate. Va recomandam sa va programati cat mai repede la consultul ginecologic, pentru a primi sfaturi adecvate si de urmat in perioada ce va urma. Numarul de telefon pentru consultatii este : 031 9300. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor