Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


17 aprilie 2017

Ginecologie


Bună, prietena mea este precum spune testul gravida iar de3zile are scurgeri maronii cu niste firișoare,ce poate sa fie?Și dacă pot veni la un control cu ea? Mulțumesc anticipat..


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, bineinteles ca va puteti programa pentru consultatie/ control. Daca testul de sarcina a iesit pozitiv, pasul urmator este acela de a va programa la consultul ginecologic pentru a confirma intr-adevar prezenta sarcinii. Cu siguranta, medicul ginecolog va va recomanda teste suplimentare specifice acestei perioade si va va indruma catre ceea ce aveti de facut pe toata perioada sarcinii. Exista multe posibilitati vis-a-vis de simptomele pacientei, iar majoritatea femeilor prezinta aceste secretii maronii, rozalii, in cantitati foarte mici, ca fiind semn de nidatie, ceea ce inseamna ca ovulul fertilizat este implantat in mucoasa endometriala. Am incercat sa va explic pe scurt care este cea mai frecventa cauza a acestor secretii, luand in considerare testul de sarcina pozitiv. Bineinteles, nu trebuie sa amanati consultul de specialitate. Va recomandam sa va programati cat mai repede la consultul ginecologic, pentru a primi sfaturi adecvate si de urmat in perioada ce va urma. Numarul de telefon pentru consultatii este : 031 9300. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.