Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

2 mai 2017

Buna ziua


Buna ziua, Menționez că mi-a întârziat menstruația. Trebuia să îmi vina pe 28 și nimic. De când a întârziat am o scurgere maronie cam mirositoare. Inca nu am făcut test de sarcina și nici nu m-a însemnat. Îmi e greata mai tot timpul dar sânii nu s- au întărit. Sunt gravida? Va rog sa îmi dați un răspuns cat mai curând. Mulțumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, dupa cum va puteti imagina, putem face doar presupuneri vis-a-vis de situatia dumneavoastra. Puteti face oricand un test de sarcina, astfel veti afla daca sunteti sau nu insarcinata. Este recomandat sa va adresati medicului ginecolog, indiferent de rezultatul testului. Fie ca sunteti sau nu insarcinata, este indicat sa aflati care este motivul acestei intarzieri menstruale, iar acest lucru il veti afla in urma consultului ginecologic. Pentru programari consultatii ginecologice, va rugam sa apelati numarul de telefon: 031 9300. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor