Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


problema ginecologica?

Buna ziua!!!Am 27 de ani si am o probleme la care as vrea sa.mi raspundeti,va rog!!Mi.a venit ciclu in luna aprilie la inceput cam 5 zile...spre finalul luni de pe 23 pana pe 28,iar astazi 5 mai mi.a venit din nou,ma dor si sani si urinez cam des.Ce se intampla???


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, recomandarea noastra este aceea de a va adresa unui medic ginecolog pentru a efectua un consult ginecologic complet. Este foarte posibil sa fie vorba despre o dereglare hormonala, insa acest lucru trebuie verificat de catre medicul specialist. Pentru programari la consultatie ginecologice complete, puteti apela cu incredere numarul de telefon 031 9300. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.