Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Ginecologie

Buna ziua as vrea sa va vorbesc si eu despre problema mea am fost la doua Doamne de profesie Ginecolog dar nu am gasit inca remediul mia spus ca am cervicita mia prescris urmatoarele medicamente Flagyl,ovule Fluomizin si tantum rosa pentru spalaturi a luat si sotul Flagyl dupa acest tratament mia mai scazut rana pe col ca apoi dupa doua saptamani mi crescut la loc , va rog sa mi spuneti ce sa fac trebuia repetat tratamentul mentionez ca dupa ce am terminat ma simteam mai bine apoi cand am facut dragoste cu sotul disconfortul si usturimea au revenit , trebuie sa ia si sotul , trebuie sa luam mai mult timp va rog mult sa imi raspundeti ..multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este important sa discutati cu un medic ginecolog despre aceasta afectiune. Va recomandam sa va programati din nou la un medic ginecolog care va va efectua anamneza, va studia investigatiile dumneavoastra efectuate pana in prezent si, eventual, daca va fi cazul, va va recomanda investigatii suplimentare pentru a trata afectiunea de care suferiti. In clinica noastra, la numarul de telefon: 031 9300, va puteti programa la consultatie ginecologica completa. Multa sanatate!