Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


20 mai 2017

.


Buna ziua ! Asi avea si eu o intrebare,luna aceasta trebuia sa imi vina cm pe 17 mai, spre seara,asa a si fost,a doua zi a fost normal ca de fiecare data iar apoi numai cateva picaturi,este posibil sa fiu insarcinata ? Va rog sa imi raspundeti ! Multumesc !!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, intarzierea menstruatiei poate avea mai multe cauze. Va recomandam sa va adresati unui medic ginecolog pentru a va programa la o consultatie completa si a afla cu certitudine care este cauza acestei intamplari medicale. Medicul ginecolog va va oferi un raspuns medical. Va puteti programa la consultatie ginecologica la numarul de telefon: 031 9300. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor