Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Posibil o sarcina??

Buna dimineata ma tot framanta un gand luna trecuta an data de 25 am àvut contact sexual si ne dorim un bebe deci a lasat in mine. Am avut dureri de cap ameteli si pofta de a manca marita acum luna aceasta 24 mia venit menstruatia o zi apoi sa oprit putin apoi iarasi mia venit nu mult ca de obicei dar miau venit cheaguri de sange si am dureri de bruta de cap ameteli greturi nu am un ciclu regulat ma tine doar 3 4 zile ce se antampla


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, recomandarea este aceea de a va adresa unui medic ginecolog pentru efectuarea unei consultatii complete, diagnosticarea corecta si initierea unui tratament adecvat. Intarzierea menstruatiei sau aparitia acesteia in reprize, cu zile de pauza, poate fi datorata mai multor afectiuni. Pentru consultatii ginecologice complete, va rugam sa apelati numarul de telefon: 031 9300. Multa sanatate!