Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

31 mai 2017

fibrom uterin


buna ziua. va rog sa ma ajutati, am 49 de ani sunt diagnosticata cu 2 fibroame uterine 6 si respectiv 4 cm toate acestea au fost constatate in urma unui control ginecologic pentru a incerca sa raman gravida in urma cu 2 luni , mentionez ca simptome doar urinare mai fregventa ,sunt la menopauza dar acum incerc un tratament hormonal . Mi s-a recomandat interventie clasica insa eu am trecut printr-o tragedie si doresc pastrare in totalitate a uterului in speranta ca voi mai putea avea copii VA ROG SA MA AJUTATI VA MULTUMESC ANTICIPAT CU RESPECT DOINA DUCA


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, unul dintre reprezentantii medicali ai Centrelor Ares va liua legatura cu dumneavoastra pentru a discuta de afectiunea cu care ati fost diagnosticata si planul terapeutic indicat. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor