Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Sarcina primul trimestru

Buna ziua, ma numesc Eliza, va rog daca ati putea sa-mi raspundeti la o intrebare. Sunt insarcinat in a sasea saptamana, am fost la doctorul ginecolog ieri si mi sa spus ca e ok sarcina, astazi dupa ce am facut dragoste cu partenerul, dupa ce am terminat, el avea sange pe penis.Ce credeti ca ar putea fi? Si apoi mi-a curs si un lichid maro dar in cantitate foarte mica. Am facut o poza ,dar vad ca nu pot sa va pun poza aici. Va rog sa imi raspunde-ti ,si va multumesc frumos.O zi buna!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra ginecolog pentru a va indruma catre ceea ce aveti de facut. De regula, raportul sexual in timpul unei sarcini nu ar trebui sa reprezinte niciun pericol, insa ar trebui sa discutati despre acest aspect cu medicul dumneavoastra obstetrician care v-ar putea recomanda sa evitati raporturile sexuale, bineinteles, in functie de simptomele dumneavoastra ( sangerare vaginala fara de explicatie, istoric de nasteri premature, cervixul este acoperit partial sau total de placenta, etc). Multa sanatate!