Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Buna ziua! prezint urmatoarele simptome: am uneori dureri in zona inimii cand stau in pat, mai ales


Buna ziua! prezint urmatoarele simptome: am uneori dureri in zona inimii cand stau in pat, mai ales pe partea stanga (vreau sa subliniez faptul ca nu apar dupa efort fizic) care se manifesta sub forma de sagetaturi, intepaturi puternice. De multe ori se amelioreaza daca imi schimb pozitia. Varsta: 19 ani. Va multumesc anticipat pentru orice lamurire adusa.


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Andreea: angina pectorala sau durerile cardiace nu se manifesta cum ai le-ai descris, si in special nu se amelioreaza la scimbarea de pozitie. Asa ca, problema pe care o ai este de alta natura de exemplu: o miscare grestia a bratului, nevralgie intercostala, raceala (e posibil si vara), si multe alte explicatii. daca aceasta durere persista te rog apeleaza la medicul de familie.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group